Book J&M

JANJA IN MARKO V ŠOLI JADRANJA

Pred vami je priročnik Janja in Marko v šoli jadranja nadaljevanje uspešnice leta 2009 knjige Janja in Marko v marini, ki se je v manj kot letu dni skoraj v celoti razprodala!

Knjiga Janja in Marko v marini je prvi slovenski mladinski navtični priročnik avtorjev Marine Svečko in Žige Okorna. V zgodbici je opisano, kako sta Janja in Marko, ki imata prezaposlene starše, spoznala življenje v marini in se srečala s prvimi jadralci. Zgodba je primerna za mlade in vse tiste, ki bi si želeli pridobiti prve navtične izkušnje.

book J&MNadaljevanje uspešnice iz leta 2009 je knjiga Janja in Marko v šoli jadranja, katera je bila uradno predstavljena občinstvu decembra 2010.

Danes je knjiga na voljo v večini slovenskih knjižnic in knjigarn. Lahko pa jo naročite tudi po spletu z spodaj navedenim obrazcem.

Knjiga je pisana za otroke, kjer skozi celotno knjigo lepo teče rdeča nit treh prijateljev, v kateri je fant iz obale navdušil za jadranje dva prijatelja iz Maribora. V knjigi so čudoviti prikazi vrst, strukture in opreme različnih jadrnic. Grafično so prikazani osnovni pojmi regatnih pravil, kot so prekrivanje, ter desne in leve uzde, itd. V vsakem poglavju pa bo bralec zasledil posebej označene in izpostavljene odseke, ki so nekakšni kratki povzetki nasveti iz tistega poglavja.

Vse to in še veliko več bostenašli v otroškem jadralnem priročniku Janja in Marko v šoli jadranja, kateri obsega 60 barvnih strani, trde vezave.

Knjigo so leta 2013 kot priročnik uporabljali tudi v več jadralnih klubih. Med njimi so: ŠD Piran, JK Jadro, JK Olimpic, JK Izola in JD Ranca.

 

AVTORJI KNJIGE JANJA IN MARKO V ŠOLI JADRANJA

ga. Marina Svečko

g. Sandi Dekleva

g. Žiga Okorn

 

SPONZORJI IN DONATORJI

Da je knjiga ugleda luč sveta se je treba zahvaliti sponzorjem in donatorjem kateri so finančno podprli projekt otroškega priročnika:

 

O KNJIGI POVZETEK

Datum izida: december, 2010
Jezik: slovenski
Vezava: trda
Velikost 22 x 22 cm
ISBN/EAN: 978-961-269-370-1
Avtor: M. Svečko, S. Dekleva, Ž. Okorn
Obseg: 60 strani

Cena: 19,90 Eur

Stroški pošiljanja:
– za en izvod je strošek pošiljanja 1,50 Eur (skupaj 21,40 Eur)
– za večje količine pišite na sales@b2s.si

Po povzetju ne pošiljamo!

Naročilnica pod zavihkom Downloads !

 

POVPRAŠEVANJE IN NAROČILA KNJIGE JANJA IN MARKO V ŠOLI JADRANJA PO E-POŠTI.